Let’s CEAUX Mesjokke is het verbond tussen twee eigenwijze ondernemers uit Utrecht met een hart voor uitgesproken smaken.

Mesjokke is het verhaal van vier vrienden die een gemeenschappelijke jongensdroom wilden vervullen: het maken van een verantwoorde, ongehoord lekkere chocolade. En dat op geheel transparante manier.

CEAUX heeft als thema: “waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan”. Dit komt terug in alles wat CEAUX doet. Geen massa geproduceerd bier dat iedereen “wel lust”, maar uitgesproken bier met smaken die je misschien nog niet kent.

Let’s CEAUX Mesjokke krijgt zijn karakter van de cacao van de boerderij van Giff Laube en Jose Enrique Herrera in Nicaragua.  Met aandacht en veel plezier zijn deze bonen geroosterd, gecrackt en gewinnowed in de Mesjokke-chocolade fabriek in Nieuwegein.

Let’s CEAUX Mesjokke is een zogenaamde steam-lager. Dit is een bier met een uitgesproken gistprofiel door deze ondergister op bovengistende temperaturen te laten vergisten. De lagering gebeurd op cacau-nibs wat voor de karakteristieke smaak zorgt.

7% Alcohol